KNJIGA: POPOLNA LJUBEZEN


Ali popolna ljubezen obstaja?
Navezanost v družini, partnerstvo in odnosi
Spremna beseda: Knjigi na pot – Dr. Andreja Poljanec
Število strani: 219
Vpogled v kazalo vsebine
Cena knjige: 18€ (poštnina je že vključena v ceno)

Dragoceno je verjeti v povezanost dveh ljudi zaradi temeljne težnje po stiku, globoki povezanosti in želji po odsotnosti samote. Trenutki, po katerih v odnosu hrepenimo, z leti postanejo vse jasnejši, in več, ko jih dosežemo, boljše in lepše nam je, lepše živimo in prijaznejši smo. Ljudje nismo popolni, lahko pa hrepenimo po popolnosti, ko izkušnja lepega trenutka rodi drugo in tako naprej. Odnosi so nekaj izredno globokega in povezovalnega. Težnja in hrepenenje po odnosih so v človeka vgrajena, sprva zaradi evolucijskega vzgiba, vendar relacijsko dokazano, da zaradi mehanizmov navezanosti, ki izoblikujejo vse nadaljnje odnose, še posebej najintimnejše.
Knjiga, ki je pred vami, zariše temelje partnerstva in starševstva. V prvem delu predstavi obsežen in pregleden znanstveni del, ki oriše najpomembnejša dognanja in spoznanja na področju partnerstva in družine. V drugem delu si sledijo poljudnostrokovne vsebine, razdeljeni v tri dele: Moč ljubezni do sebe; Partnerski odnos: globina ljubezni in Družina: temelj ljubezni. Poljudnostrokovne vsebine so avtoričina že objavljena dela v zadnjih petih letih njenega delovanja.

Naroči knjigo prek spleta!

Naroči knjigo

Knjigo lahko naročite prek telefonske številke (041-922-130), prek e-naslova: info@lidijabjancar.com ali prek spleta s spodnjim obrazcem.
Cena knjige: 18€ (poštnina je že vključena v ceno)Na vrh ↑

© 2020 - Lidija Bašič Jančar